Onze Webwinkel

Puur Mooi Gezond Webwinkel

U bezoekt onze unieke en gespecialiseerde kennis winkel op het gebied van gezondheid en natuurlijke verzorging voor lichaam en geest.

 

Persoonlijk advies en de juiste keuze

Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies. Wij nemen de tijd voor u en helpen u graag bij de keuze voor een product dat past bij uw situatie en levensstijl. Ter bevordering van uw gezondheid adviseren wij welke vitamines, mineralen en kruiden voor u het meest effectief zijn.

Indien een meer diepgaand onderzoek nodig blijkt kunnen wij u ook doorverwijzen naar goed bekend staande therapeuten. Uw wens en gezondheid staan bij ons centraal.

Naast onze producten voor de innerlijke verzorging bieden wij voor de uiterlijke verzorging een aantal prachtige lijnen gezicht- en lichaamsverzorging.

Al onze producten zijn 100 % natuurlijk.

 

Ons unieke assortiment

In het tienjarig bestaan van onze winkel hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in  voedingssupplementen en natuurcosmetica. We bieden een ruime diversiteit aan producten. Dit blijkt uit ons unieke assortiment dat met zorg is samengesteld met uitsluitend kwaliteitsmerken en specifieke producten afkomstig uit verschillende landen waaronder Nederland, België, Duitsland, Engeland en Amerika.

Al deze merken zijn door ons geselecteerd op basis van hun zuiverheid en effectiviteit. We bieden toonaangevende merken op het gebied van voedingsupplementen zoals de visolielijn Mor EPA van Minami en vitaminemerken, mineralen en kruiden van onder andere Viridian, Solgar, AOV, Orthica en Vitals.

Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan natuurcosmetica met merken zoals o.a. Dr.Hauschka, Alqvimia, Weleda, John Masters.

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap