Klantenservice

Kwaliteitsproducten

Puur Mooi Gezond verkoopt specialistische voedingssupplementen en natuurcosmetica van hoge kwaliteit en werkzaamheid.

De producten zijn gericht op ondersteuning van de gezondheid op basis van een natuurlijke samenstelling.

Ons assortiment heeft een echt onderscheidend vermogen op basis van een wetenschappelijke en/of holistische grondslag en zijn het resultaat van de gecombineerde toepassing van moderne voedingsleer en traditionele geneeswijzen met gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit geldt ook voor onze natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten.

Service en Advies

Service staat bij Puur Mooi Gezond hoog in het vaandel. Persoonlijk advies en laagdrempelig contact behoren tot onze belangrijkste waarden. Vragen via onze contactpagina proberen wij te beantwoorden binnen 2 dagen.

Veilig Betalen

MultiSafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten. U heeft  keuze uit alle betaalmethoden in een veilige omgeving.

Door de jarenlange ervaring en kennis is MultiSafepay al ruim 12 jaar een betrouwbare partner in online betalen. MultiSafepay is uitgegroeid tot het ultieme betaalplatform voor webwinkels. Daarmee is MultiSafepay voor u een betrouwbare partner in online betalen.

Snel Geleverd

Wij streven er naar onze website up to date te houden. Desalniettemin is het mogelijk dat er een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is dat wel op de website is vermeld. In dat geval nemen wij kontakt met u op om alternatieven te bespreken. Anders gaan wij vanzelfsprekend tot terugbetaling over.

Wij leveren binnen 1-3 dagen uit, meestal is dat de dag dat de bestelling wordt geplaatst, voor 15.00 uur, of de dag daaropvolgend. Zijn wij niet in staat binnen 3 dagen te leveren dan nemen kontakt op om te bespreken wat te doen.

U dient bij ontvangst van de levering te controleren of het voldoet aan uw verwachtingen. Is dat niet het geval neemt u dan per e-mail, telefoon, fax of post contact met ons op. Samen zoeken wij met u binnen 1 week naar een gepaste oplossing.

Gratis verzending vanaf 50,-

..

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap