Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 50 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 229,95
OF

Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 50 ml Snel overzicht

Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman
Inhoud 50 ml

Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 50 ml

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 50 ml Meer afbeeldingen

Alqvimia Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 50 ml Beschrijving

Dit natuurlijke product heeft cosmetische eigenschappen en verhoogt daarnaast de vrouwelijke essentie en de innerlijke harmonie. Het verleidelijke effect en de intense geur van exotische bloemen en citrusvruchten zorgen ervoor dat er een wereld van gevoelens ontwaakt en ontwikkelt het vermogen om volop te voelen en lief te hebben. Body Nectar Woman is sterk celregenererend en zorgt voor een gladde, zachte en jonge huid. Tegelijkertijd brengt Sensuality de vrouwelijke energie in evenwicht, ontwikkelt de verleidingskracht en opent de weg naar een diep gevoel van genot.

Ingrediënten De basis bestaat uit 100% koudgeperste natuurlijke draagoliën: Amandelolie geeft de huid elasticiteit, voorkomt dat de huid uitdroogt en beschermt tegen weersinvloeden. Sesamolie voedend en heeft een sterk regulerende werking op de opperhuid. St. Jans olie bevat bestanddelen met een regenererend anti-aging effect. Wilde Rozenolie regenereert het lichaamseigen collageen, de bron van jeugd voor onze huid.

Bijzondere ingrediënten Body Nectar Woman bevat 100% natuurlijke essentiële oliën: Bulgaarse Roos, deze zorgt voor een gevoel van welzijn en zelfbewustzijn en stimuleert het gevoel om lief te hebben. Neroli uit Marokko; verenigt sensualiteit met de puurheid van de liefde en helpt bij het communiceren op een dieper niveau. Jasmijn uit Mysore (zuiden van India), ontwikkelt de verleidingskracht. Ylang-Ylang uit Indonesië stimuleert de vrouwelijke energie en nodigt uit tot een volledige sensuele overgave. Geranium uit Egypte, verhoogt het gevoel van eigenwaarde en de kracht van het vrouw zijn.
Inhoud 50 ml
4-9-2018

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap