Neptune Krill Olie 180sft

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 85,45
  • Koop 1 voor € 81,18 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 2 voor € 76,91 per stuk. en bespaar 10%
OF

Neptune Krill Olie 180sft Snel overzicht

Neptune Krill Olie is een omega-3-rijke olie afkomstig uit Antarctische krill (Euphausia superba). Krill is een zwevende massa van garnaalachtige zeediertjes. Krill olie is een zeer goed opneembare vorm van omega-3-vetzuren.

Neptune Krill Olie 180sft

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Neptune Krill Olie 180sft Meer afbeeldingen

Neptune Krill Olie 180sft Beschrijving

Rijk aan EPA en DHA in fosfolipidevorm. Neptune Krill Oil is het ideale omega-3 preparaat voor het hele gezin! Betere opname van de omega-3 vetzuren (EPA en DHA) dan visolie. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart (het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA).


Wat is Neptune Krill Oil?


Neptune Krill Oil (NKO) is een omega-3-rijke olie afkomstig uit Antarctische krill (Euphausia superba). Krill is een zwevende massa van garnaalachtige zeediertjes.


NKO heeft een opmerkelijke samenstelling


NKO bezit van nature een complexe samenstelling van ingrediënten: omega-3 vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden, choline en omega-9. Heel uniek is de fosfolipidenbron van omega-3 vetzuren: de omega-3 vetzuren, EPA en DHA, zitten daadwerkelijk verwerkt in een structuur van fosfolipiden. Fosfolipiden zijn een speciaal type vetten. Verder heeft NKO een uitstekende verhouding aan omega-3:omega-6:omega-9 van 15:1:6. Het is de ideale omegamix als aanvulling van het westerse dieet dat een overwicht aan omega-6 bevat.


Geproduceerd via het gepatenteerde Neptune Ocean Extract™-proces


Het Neptune Ocean Extract-proces garandeert een koude extractiemethode waardoor de bioactieve eigenschappen van alle ingrediënten maximaal bewaard blijven. Aan NKO zijn geen bewaarmiddelen toegevoegd aangezien de stabiliteit van NKO van nature heel hoog is.


Wat doet Neptune Krill Oil voor uw gezondheid?


Neptune Krill Oil is de eerste krill olie van wetenschappelijk bewezen kwaliteit. Met veel lagere omega-3-gehaltes dan gangbaar voor visoliesupplementen, draagt NKO bij tot uw gezondheid:EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van minstens 250 mgDHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg


Omega-3 van topkwaliteit: hoogste opneembaarheid


Na inname van NKO vindt men in het bloed meer omega-3 vetzuren terug dan na inname van eenzelfde hoeveelheid omega-3 (120 mg EPA+DHA) in de vorm van visolie of omega-3 ethylesters. Heel fascinerend! Dit bewijst dat de omega-3 vetzuren uit NKO beter in het lichaam worden opgenomen dan de omega-3 vetzuren uit visolie of als ethylesters. Een maat voor hun hoogwaardige kwaliteit.


Het verschil in opneembaarheid kan al voor een groot deel verklaard worden door een verschil in chemische structuur van de omega-3 vetzuren. Visolie is een triglyceridenbron van omega-3 vetzuren, NKO een fosfolipidenbron en ethylesters zijn aparte vetzuren. Fosfolipiden zijn beter oplosbaar na inname en ze kunnen gedeeltelijk onverteerd worden opgenomen. Twee voordelen de die twee andere omega-3 bronnen niet hebben.


Neptune Krill Oil bezit een hoge stabiliteit


Naast de omega-3 vetzuren, EPA en DHA, bevat NKO eveneens een cocktail van antioxidanten. Het zijn geen toegevoegde antioxidanten. Ze komen van nature voor in het uit krill verkregen oliemengsel.


Het voordeel van dergelijke cocktail is voor de hand liggend. Omega-3 vetzuren zijn namelijk gevoelig voor oxidatie (het ranzig worden), dit betekent dat ze vernietigd worden door inwerking van zuurstof. Om oxidatie van omega-3 vetzuren te voorkomen worden omega-3-supplementen verrijkt met vitamine E (als antioxidant). NKO heeft met zijn natuurlijke antioxidantencocktail duidelijk een streepje voor.


Neptune Krill Oil's fosfolipiden zijn belangrijke vetten


Fosfolipiden zijn een bestanddeel van elke cel in ons lichaam, want samen met cholesterol vormen ze het celomhulsel. Dat de omega-3 vetzuren uit NKO voorkomen onder de vorm van fosfolipiden is een groot voordeel. NKO verhoogt in het lichaam niet enkel de beschikbaarheid van omega-3 vetzuren, maar meteen ook van fosfolipiden.


Choline als voorloper van acetylcholine


Eén gram NKO bevat 73 mg choline. Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie en een normaal metabolisme van homocysteïne en vet.


Koppeling van omega-3 aan fosfolipiden en astaxantine


Van NKO worden meer omega-3 vetzuren in het bloedplasma opgenomen dan van een gekunsteld krill olie product. Hiermee bedoelen we een mengsel dat wordt samengesteld uit losse omega-3, aparte fosfolipiden en toegevoegde astaxanthine. De betere opneembaarheid van NKO ten opzichte van het nagemaakte product is te danken aan de daadwerkelijke binding tussen omega-3, fosfolipiden en astaxanthine in de NKO.


Laatst gewijzigd: 03-05-2015

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap