Ohm Essence Sacred Frankinscense

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,00
OF

Ohm Essence Sacred Frankinscense Snel overzicht

Geur: deze olie heeft een diepe rijke harsachtige geur.
Inhoud: 5 ml

Ohm Essence Sacred Frankinscense

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ohm Essence Sacred Frankinscense Meer afbeeldingen

Ohm Essence Sacred Frankinscense Beschrijving

- parfum olie met een rijke, diepe harsachtige geur
- 100% natuurlijk, vegan en zonder alcohol

The Ohm Collection Essence Sacred Frankinscense uit Oman is gekozen vanwege de rijke geschiedenis van Omaanse Frankincense. De boom is zo heilig en de olie zo meditatief dat het voor Westers gebruik erg vernieuwend is om deze manier olien te gebruiken als parfum. Sacred Frankincense dient voor focus en meditatie of simpelweg om te aarden. Frankincense heeft een alchemistische werking. Het brengt u dicht bij uzelf, uw kern en dat voelt u.

Oliën hebben prachtige kwaliteiten en gaan samen met wijsheid en intuïtie. De Ohm Essences kunnen eenvoudig worden gebruikt als een natuurlijk parfum of als aftershave, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het verbeteren van de concentratie, yoga of meditatie als ze aangebracht worden op uw 'derde oog'. Als het wordt gebruikt om te 'aarden' kunt u de Essence over buik of voetenzolen rollen.

Handmade: Net als alle producten van The Ohm Collection is Ohm Essence handgemaakt. Ze willen graag de menselijke aandacht en liefde in hun producten terug zien. En daarbij creëren ze op die manier lokale werkgelegenheid.

Gebruik: Aanbrengen op uw lichaam voor plezier of noodzaak op elke chakra van uw keuze!

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.

Dit is een volledig natuurlijk product en de geur heeft niet de sterke geur als een synthetisch parfum en zal daarom minder lang blijven hangen.

Ingredienten: Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil(Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Frankincense Oman Oil(Wild Grown), Australian Sandalwood Oil(Wild Grown), Pomegranate Seed Oil(Certified Organic), Vitamine E Oil(Non GMO), Rosemary oil(Certified Organic).

Inci: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Boswellia sacra, Santalum austrocaledonicum, Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.
Alle Ohm Essence Roll-On parfums zijn 100% natuurlijk, vegan, vrij van alcohol en chemische middelen en verpakt in Miron glas (dit unieke glas beschermt de natuurlijke oliën tegen oxidatie en het behoudt daardoor zijn frisheid).

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap