Ohm Essence Rose

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,00
OF

Ohm Essence Rose Snel overzicht

Rose is voor je hart. Om het te openen, verzacht het en laat zwaarheid uit. Om je hart van last en negatieve gedachten te bevrijden. Bovendien heeft het veel gunstige eigenschappen voor uw huid, ader, capillairen en bloedcirculatie. We kunnen zeggen dat het een verjonger van hart, geest en huid is. Hoe kunnen we er niet van houden? Scent: Zoet, Antiek roos aroma met verse notities.
5ml

Ohm Essence Rose

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ohm Essence Rose Meer afbeeldingen

Ohm Essence Rose Beschrijving

- parfum olie met een zoet roos aroma en een vleugje frisheid
- 100% natuurlijk, vegan en zonder alcohol

The Ohm Collection Essence Rose is voor uw hart. Om het te openen, te kalmeren en om uw hart te bevrijden van lasten en negatieve gedachten. Bovendien heeft het tal van gunstige eigenschappen voor uw huid, aders, haarvaten en de bloedsomloop. We zouden kunnen zeggen dat het een rejuvenator is van hart, geest en huid. Hoe kunnen we deze Rose Essence niet liefhebben?

Oliën hebben prachtige kwaliteiten en gaan samen met wijsheid en intuïtie. De Ohm Essences kunnen eenvoudig worden gebruikt als een natuurlijk parfum of als aftershave, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het verbeteren van de concentratie, yoga of meditatie als ze aangebracht worden op uw 'derde oog'. Als het wordt gebruikt om te 'aarden' kunt u de Essence over buik of voetenzolen rollen.

Handmade: Net als alle producten van The Ohm Collection is Ohm Essence handgemaakt. Ze willen graag de menselijke aandacht en liefde in hun producten terug zien. En daarbij creëren ze op die manier lokale werkgelegenheid.

Gebruik: Aanbrengen op uw lichaam voor plezier of noodzaak op elke chakra van uw keuze!

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.

Dit is een volledig natuurlijk product en de geur heeft niet de sterke geur als een synthetisch parfum en zal daarom minder lang blijven hangen.

Ingredienten: Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil(Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Frankincense Oman Oil(Wild Grown), Australian Sandalwood Oil(Wild Grown), Pomegranate Seed Oil(Certified Organic), Vitamine E Oil(Non GMO), Rosemary oil(Certified Organic).

Inci: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Boswellia sacra, Santalum austrocaledonicum, Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.

Alle Ohm Essence Roll-On parfums zijn 100% natuurlijk, vegan, vrij van alcohol en chemische middelen en verpakt in Miron glas (dit unieke glas beschermt de natuurlijke oliën tegen oxidatie en het behoudt daardoor zijn frisheid).

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap