Ohm Essence Gardenia

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
OF

Ohm Essence Gardenia Snel overzicht

Gardenia is een van de meest exotische Hawaiiaanse Polynesische bloemen en essences. Al eeuwenlang wordt het gebruikt voor oude spirituele ceremonies, gewoon door het alchemische effect op onze zintuigen. Hawaiiaanse Gardenia in een Ohm Essence roll-on is tropen in zijn beste vorm.
Geur: Verborgen, gepassioneerd en wild vrouwelijk.
Echt natuurlijk en veganistisch
Alcohol en Chemisch Vrij
Gebotteld in Mironglas
5 ml

Ohm Essence Gardenia

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ohm Essence Gardenia Meer afbeeldingen

Ohm Essence Gardenia Beschrijving

parfum olie met een gepassionneerde en vrouwelijke geur
- 100% natuurlijk, vegan en zonder alcohol

The Ohm Collection Essence Gardenia Enfleurage bevat een van de meest exotische Hawaiian Polynesische bloemen en essences. Al eeuwenlang wordt het gebruikt voor oude spirituele ceremonies, simpelweg vanwege het alchemistische effect op onze zintuigen. Hawaiiaanse Gardenia in de Ohm Essence roll-on zijn de tropen in zijn beste vorm.

Oliën hebben prachtige kwaliteiten en gaan samen met wijsheid en intuïtie. De Ohm Essences kunnen eenvoudig worden gebruikt als een natuurlijk parfum of als aftershave, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het verbeteren van de concentratie, yoga of meditatie als ze aangebracht worden op uw 'derde oog'. Als het wordt gebruikt om te 'aarden' kunt u de Essence over buik of voetenzolen rollen.

Handmade: Net als alle producten van The Ohm Collection is Ohm Essence handgemaakt. Ze willen graag de menselijke aandacht en liefde in hun producten terug zien. En daarbij creëren ze op die manier lokale werkgelegenheid.

Gebruik: Aanbrengen op uw lichaam voor plezier of noodzaak op elke chakra van uw keuze!

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.

Dit is een volledig natuurlijk product en de geur heeft niet de sterke geur als een synthetisch parfum en zal daarom minder lang blijven hangen.

Ingredienten: Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil (Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Gardenia Enfleurage Oil, Pomegranate Seed Oil (Certified Organic), Vitamine E Oil (Non GMO), Rosemary oil (Certified Organic).

Inci: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Gardenia jasminoides, Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.

Alle Ohm Essence Roll-On parfums zijn 100% natuurlijk, vegan, vrij van alcohol en chemische middelen en verpakt in Miron glas (dit unieke glas beschermt de natuurlijke oliën tegen oxidatie en het behoudt daardoor zijn frisheid).

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap