Ohm Essence Coconut

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,00
OF

Ohm Essence Coconut Snel overzicht

Kokos Essence is een tropische flirtende essentie. Het is een wake up call en een reis door verschillende exotische vruchten. Het is geweldig voor de huid en opent uw poriën en uw zintuigen. Druk jezelf uit. Ga kokosnoot. Geur: Een exotische geur van natuurlijke oliën met vanille van de beste oorsprong.
5 ml

Ohm Essence Coconut

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ohm Essence Coconut Meer afbeeldingen

Ohm Essence Coconut Beschrijving

- parfum olie met een exotische geur met de meest fijne vanille
- 100% natuurlijk, vegan en zonder alcohol

The Ohm Collection Essence Coconut is een tropische flirterig essence. Het is een wake-up call en een reis door verschillende exotische vruchten. Het is geweldig voor de huid en opent de poriën evenals uw zintuigen.
Laat jezelf zien en Go Coconut!

Oliën hebben prachtige kwaliteiten en gaan samen met wijsheid en intuïtie. De Ohm Essences kunnen eenvoudig worden gebruikt als een natuurlijk parfum of als aftershave, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het verbeteren van de concentratie, yoga of meditatie als ze aangebracht worden op uw 'derde oog'. Als het wordt gebruikt om te 'aarden' kunt u de Essence over buik of voetenzolen rollen.

Handmade: Net als alle producten van The Ohm Collection is Ohm Essence handgemaakt. Ze willen graag de menselijke aandacht en liefde in hun producten terug zien. En daarbij creëren ze op die manier lokale werkgelegenheid.

Gebruik: Aanbrengen op uw lichaam voor plezier of noodzaak op elke chakra van uw keuze!

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.

Dit is een volledig natuurlijk product en de geur heeft niet de sterke geur als een synthetisch parfum en zal daarom minder lang blijven hangen.

Ingredienten: Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil (Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Coconut Pulp extract (Certified Organic), Vanilla Bourbon (Certified Organic), Australien Sandalwood Oil (Wild Grown), Tonka Bean Absolute, Ylang Ylang absolute, Cedarwood Himalayan (Certified Organic), Pomegranate Seed Oil (Certified Organic), Vitamine E Oil (Non GMO), Rosemary oil (Certified Organic).

Inci: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Cocus nucifera, Vanilla planifolia, Santalum austrocaledonicum, Dipteryx odorata, Cananga odorata, Cedrus deodora , Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.

Alle Ohm Essence Roll-On parfums zijn 100% natuurlijk, vegan, vrij van alcohol en chemische middelen en verpakt in Miron glas (dit unieke glas beschermt de natuurlijke oliën tegen oxidatie en het behoudt daardoor zijn frisheid).

Puur Mooi Gezond

© PuurMooiGezond.nl | Klantenservice | Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap